Saturday, January 04, 2003

Гост
Ух, започнах да се вземам насериозно и не успявам да пиша само смешни неща. Сега ще компенсирам с една кратка, но поучителна история:)))

Купонясвахме с една компания. Всичко си беше както трябва. Имахме си една бутилка, после си купихме още една. Цигари, вицове, клюкарствахме за общи познати и приятели, обсъдихме политически и социални трудности /псувахме наред, май това е най-често срещаното обсъждане /, преминахме на игра на филми. Там стана доста весело )) Най-пияните правеха мимики и жестове, които и сами не биха могли да разгадаят, но им позволихме да издават подсказващо мучене )))
Музиката беше върхът. И до дупка съответно. Пяхме...танцувахме, имаше и самостоятелно блусещи Извади се акустичната китара. Кой пее, кой реве, кой само бучи...страхотен оркестър бяхме )) Накрая дойдоха да ни предупредят да млъкваме и настроението малко по малко спадна до границите на нормалното. И стана време да си ходим.
На другия ден се срещнахме почти цялата компания. И едно от момчетата щеше да припадне от смях, докато ни разказваше завършека на своята вечер. Прибрали се с брат му, той отишъл директно в леглото, но по някое време се събудил гладен като звяр и отишъл в кухнята. И какво да види - брат му спи и хърка с глава в тенджерата с кисело зеле:))))))
После му излезе прякор Свинска главичка по асоциация със "Свинско със зеле" ))