Friday, January 03, 2003

lusinda
mladostbg...знаеш ли колко ме радваш, че пишеш толкова хубави неща! Ти си много по-зрял от доста хора дори и над твоята възраст. И не аз, а само ти си виновникът да се излее тази нежност от теб.Снощи,като написах историйката за кърлежа, започнах да се опасявам че в отговор ще прочета почти порнографски подробности на почти риторичните си въпроси:) Слава богу и ти и thdarkside и сте съумяли да се включите точно и същевременно по различен начин в темата. И си ужасно прав, че обикновено ни нараняват най-близките ни хора, от тях най-много боли...и си го изкарваме пак на тях. Има една много умна приказка - брой до десет! И все се сещам за нея чак след като реагирам:))) Аз обикновено броя до девет само:)))))))

thedarkside, човече...не успявам да си представя живот без любов! При мен пък се получава точно обратното - вечно съм влюбена:) Искам да ти кажа, че дори и болките, които понасяме, когато сме влюбени си заслужават! Ох, и пак се чудя дали да ти повярвам...макар че няма за какво да ме лъжеш...ама съвсем никога ли не си изпитвал онази лекота, онова ефирно чувство, че се различаваш от всички около теб, все едно си се докоснал до рая, чувство което те кара да се чувстваш ангелски добър, усещането че светът е станал по-ярък, звуците, миризмите, дори предметите са по-различни...Никога ли не ти се е случвало да почувстваш болезнено липсата на някого, да тръпнеш в очакване да го срещнеш, а когато го видиш да усетиш как нещо те свива под лъжичката или как сърцето ти се качва в гърлото, а пулсът ти се ускорява и искаш да полетиш. Как ти се иска да потънеш в очите на другия и там да се удавиш... Спирам:))) Знаеш ли, донякъде ти завиждам, че ще го изпиташ за първи път...винаги първият път е най-прекрасно. И мисля, че няма да пропуснеш мига. gruicho, за музиката си прав. Шаде е една от най-добрите, особено Smooth operator. Чак миналата година разбрах, че това означавало Сваляч ))) И Кени Джи става:)) На Бари Уайт само при една песен ми е било адски хубаво:) А ти свързваш ли определени песни с определени хора и ситуации? При мен си е просто задължително:) Някой път може да ви разкажа за историята на някоя от моите любими песни. Или историята на тези, които са ми БИЛИ любими. Стига да е интересно де:) Сега да допълня само,че вярвам в магията.Вярвам в това,че когато казваш на някого "Обичам те",ти изричаш заклинание...стига да си искрен.Вярвам,че любовта се предава и на предметите.Когато правиш подарък на любимото си същество,ти всъщност му даваш заедно с него и частица от себе си. А,да не забравя да ти отговоря:)))Да,прав си,когато липсва усещането за споделена тайна,съответно липсва и онази трескава страст,която иначе придава привкус на приключение,на риск:) Е,но за сметка на това липсата му се компенсира с друго - много по-дълбоко разбиране и синхрон в желанията.

itzkata, ама ти направо уцели в десетката:))) Вярно си е,че нетът си ми е в кръвта. Хубаво, че си ме регнал в някое IRC, обаче аз почти не го използвам вече...само когато някоя приятелка или приятел не може да си включи някоя от другите програмки за чат. Много си мил, благодаря!